Advertisement

Edi Iordanescu Fcsb - Edi Iordănescu S A Blindat De Clauze AÈ™a Arată Contractul Fără Precedent Acceptat De Becali La Fcsb / Edi iordănescu, prima reacție despre venirea la fcsb.

Edi Iordanescu Fcsb - Edi Iordănescu S A Blindat De Clauze AÈ™a Arată Contractul Fără Precedent Acceptat De Becali La Fcsb / Edi iordănescu, prima reacție despre venirea la fcsb.. Ce se întâmplă cu antrenorul. Edi iordănescu vine să repete performanța obținută, sezonul trecut, la cluj. Edi iordănescu o să facă dictatură, a spus gigi becali, pentru fanatik. Înțelegerea se va întinde pe o perioadă de 9 luni, până la finalul acestui sezon. Edi iordanescu va incasa o prima de 100.000 de euro in cazul castigarii campionatului, obiectivul principal al sezonului si motivul pentru care a fost adus la fcsb.

Patronul echipei bucureştene a anunţat că a vorbit cu edi şi că a acceptat să nu se mai implice la echipă dacă acesta vine la fcsb. Edi iordănescu, omul care a cucerit titlul cu cfr cluj în sezonul precedent, negociază în aceste momente cu fcsb. După nicole dică, edi iordănescu (40 de ani) a refuzat să o preia pe fcsb. Numai că în 2019, visul lui gigi becali a fost spulberat! Edi iordanescu va incasa o prima de 100.000 de euro in cazul castigarii campionatului, obiectivul principal al sezonului si motivul pentru care a fost adus la fcsb.

Edi Iordănescu Despre Steaua și Fcsb Așa Va Fi Mereu Doar Romania
Edi Iordănescu Despre Steaua și Fcsb Așa Va Fi Mereu Doar Romania from doarromania.ro
Acesta a semnat contractul cu echipa patronata de catre gigi becali, in cursul zilei de miercuri. Edi a jucat la juniorii stelei până la 17 ani, când a trecut la sportul, în divizia b. Reacția lui micutzu după scandalul violent de pe stradă. Cel putin la nivel dec. Edi iordănescu, mână liberă la fcsb. Edi iordănescu a fost pus ca principal la fcsb și nu are de gând să piardă timpul. Edi iordănescu, legat de fcsb. Ce se întâmplă cu antrenorul.

Cel putin la nivel dec.

În ce an au început lucrările la ridicarea zidului berlinului? Edi iordanescu este noul antrenor de la fcsb. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani preia echipa după şapte meciuri oficiale în care roş. Edi a jucat la juniorii stelei până la 17 ani, când a trecut la sportul, în divizia b. Miercuri, la 10:00, îl voi prezenta jucătorilor, a spus gigi becali, potrivit gsp.ro, citat de spynews.ro. Edi iordănescu, prima reacție despre venirea la fcsb. De acum înainte va fi militărie la fcsb. Edi iordanescu va incasa o prima de 100.000 de euro in cazul castigarii campionatului, obiectivul principal al sezonului si motivul pentru care a fost adus la fcsb. Miercuri, 18 august 2021, ora 16:56. Edi iordănescu a fost pus ca principal la fcsb și nu are de gând să piardă timpul. Edi iordănescu, omul care a cucerit titlul cu cfr cluj în sezonul precedent, negociază în aceste momente cu fcsb. Edi iordănescu o să facă dictatură, a spus gigi becali, pentru fanatik. Edi iordănescu a început treaba la fcsb!

Conform ultimelor zvonuri, edi iordănescu este pe cale să preia echipa fcsb. Fcsb edi iordanescu narcis raducan edward iordanescu iordanescu românii joacă la pro tv! Edi iordănescu, reacție după acuzațiile celor de la fcsb; Iordănescu a afirmat că nu are niciun comentariu de făcut momentan, având în vedere că negocierile încă mai continuă. Numai că în 2019, visul lui gigi becali a fost spulberat!

8m181 6cs4y6om
8m181 6cs4y6om from mediacdn.prosport.ro
Ce mesaj a postat edi iordănescu pe facebook înainte să accepte să preia fcsb Ultimul campion al româniei, vine la fcsb. Edi iordănescu vine să repete performanța obținută, sezonul trecut, la cluj. Edi a jucat la juniorii stelei până la 17 ani, când a trecut la sportul, în divizia b. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani preia echipa după şapte meciuri oficiale în care roş. Edi iordănescu, omul care a cucerit titlul cu cfr cluj în sezonul precedent, negociază în aceste momente cu fcsb. Anunțul făcut de club + imagini de la primul antrenament. Edi iordănescu, reacție după acuzațiile celor de la fcsb;

Edi iordănescu, mână liberă la fcsb.

Edi iordănescu, prima reacție despre venirea la fcsb. Patronul echipei bucureştene a anunţat că a vorbit cu edi şi că a acceptat să nu se mai implice la echipă dacă acesta vine la fcsb. Edi iordănescu a fost pus ca principal la fcsb și nu are de gând să piardă timpul. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani preia echipa după şapte meciuri oficiale în care roş. După nicole dică, edi iordănescu (40 de ani) a refuzat să o preia pe fcsb. Ce mesaj a postat edi iordănescu pe facebook înainte să accepte să preia fcsb Fostul campion al româniei nu e la prima tentativă de a prelua fcsb. Edi iordănescu o să facă dictatură, a spus gigi becali, pentru fanatik. Anunțul făcut de club + imagini de la primul antrenament. „el va decide tot, eu am obosit deși anunțase că nu are pe cine să pună la echipă, gigi becali a găsit o soluție la care nu se aștepta nimeni. Acesta a semnat contractul cu echipa patronata de catre gigi becali, in cursul zilei de miercuri. „da, tată, edi a semnat! Miercuri, la 10:00, îl voi prezenta jucătorilor, a spus gigi becali, potrivit gsp.ro, citat de spynews.ro.

Este noul antrenor de la fcsb. Edi iordănescu, reacție după acuzațiile celor de la fcsb; Edi a jucat la juniorii stelei până la 17 ani, când a trecut la sportul, în divizia b. Edi iordănescu vine să repete performanța obținută, sezonul trecut, la cluj. Edi iordănescu a fost pus ca principal la fcsb și nu are de gând să piardă timpul.

Ahrm8buycryhlm
Ahrm8buycryhlm from mediastiriv1.freenode.ro
Edi iordănescu, reacție după acuzațiile celor de la fcsb; Cel putin la nivel dec. A susținut primul antrenament, miercuri dimineață, a stat de vorbă cu fotbaliștii, a oferit primele impresii după această alegere și deja pregătește următoarea partidă din liga 1, cu sepsi (23 august, ora 21:30). Este noul antrenor de la fcsb. Edi iordănescu ar fi semnat deja cu fcsb, potrivit spuselor lui gigi becali. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani preia echipa după şapte meciuri oficiale în care roş. Edi a jucat la juniorii stelei până la 17 ani, când a trecut la sportul, în divizia b. Miercuri, la 10:00, îl voi prezenta jucătorilor, a spus gigi becali, potrivit gsp.ro, citat de spynews.ro.

Edi iordănescu ar fi semnat deja cu fcsb, potrivit spuselor lui gigi becali.

Conform ultimelor zvonuri, edi iordănescu este pe cale să preia echipa fcsb. Imagini de la primul antrenament și anunțul clubului. Acesta a semnat contractul cu echipa patronata de catre gigi becali, in cursul zilei de miercuri. Incepe dictatura militara la fcsb! Reacția lui micutzu după scandalul violent de pe stradă. Ultimul campion al româniei, vine la fcsb. Pe cine va avea secunzi video. Edi a jucat la juniorii stelei până la 17 ani, când a trecut la sportul, în divizia b. Conducerea fcsb a făcut public salariul pe care edi iordănescu îl va avea. Edi a jucat la juniorii stelei până la 17 ani, când a trecut la sportul, în divizia b. A susținut primul antrenament, miercuri dimineață, a stat de vorbă cu fotbaliștii, a oferit primele impresii după această alegere și deja pregătește următoarea partidă din liga 1, cu sepsi (23 august, ora 21:30). Miercuri, la 10:00, îl voi prezenta jucătorilor, a spus gigi becali, potrivit gsp.ro, citat de spynews.ro. Iordănescu a afirmat că nu are niciun comentariu de făcut momentan, având în vedere că negocierile încă mai continuă.

Posting Komentar

0 Komentar